Οι οπαδοί του Bollywood ήταν πάντα περίεργοι να καταλάβουν ποιος καθώς και όταν ο αγαπημένος τους ηθοποιός πρόκειται να παντρευτεί! Η τεράστια ινδική γαμήλια εκδήλωση είναι μια τέτοια τάση στην Ινδία. Είναι μόνο να γοητεύσει τις ανάγκες του σχεδιαστή των σύγχρονων ινδικών νύφων καθώς και των γαμπρών, η Ινδία νυφική εβδομάδα μόδας πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Η υποστήριξη Bollywood είναι πάντα σε αφθονία στη μόδα στην Ινδία καθώς και χωρίς την ύπαρξη ινδικών ηθοποιών, η παράσταση δεν είναι πλήρης. Ακριβώς εδώ είναι οι πέντε νύφες Bollywood που περπατούσαν για τους καλύτερους σχεδιαστές νυφικής φθοράς της χώρας.
1. Η Shraddha Kapoor για το JJ Valayawe την είδε πάντα σε ένα σύγχρονο avatar στο διάδρομο, αυτή τη φορά γύρω από την κορυφαία γυναίκα του Aashiqui έβγαλε την ανάσα σε ένα παραδοσιακό σύνολο όταν εμφανίστηκε στη ράμπα στο πολύχρωμο sari με επιχρυσωμένο σακάκι, καθώς και αυτό χωρίς κανένα είδος ψηλών τακουνιών. Ο Shraddha Kapoor περπάτησε στη ράμπα ως showstopper για τον διάσημο σχεδιαστή νυφικής φθοράς της Ινδίας, JJ Valaya. Το Shraddha Kapoor είναι επίσης η συμφωνία με την έκδοση της BMW India Bridal Fashion 2014.

JJ Valaya στο Shraddha Kapoortoday πήρα την τέλεια μούσα μου σε τύπο Shraddha καθώς και πιστεύω ότι είναι τέλεια για τη συλλογή μου. Οι γυναίκες με εγκέφαλες πάντα με γοητεύουν. Ήταν πνευματικοί, ωστόσο σχεδόν σαν τους Γείσα της Ινδίας. Ήταν μια υπέροχη περίοδος της Ινδίας καθώς και εξαιρετικά σημαντική
Το showstopper μιλάει εξαιρετικά δειλά, κοιτάζοντας τον εαυτό μου σε αυτή την υπέροχη δημιουργία. Μόλις πυροδότησε κάτι μέσα μου. Είναι μια περήφανη στιγμή για να περπατήσετε για τους πιο εικονικούς σχεδιαστές της βιομηχανίας μας. Ένιωσα σαν μια δειλή νύφη σχεδόν όταν περπατούσα στη ράμπα.
Πηγή: FashionCentral.in2. Ο Nargis Fakhri για την Azvabollywood ηθοποιός καθώς και το μοντέλο, ο Nargis Fakhri έκπληκτος το ακροατήριο με το χαριτωμένο μαύρο φόρεμά της. Χρησιμοποίησε ένα βαθύ λαιμό καθώς και με καψέλη φόρεμα, σχεδιασμένο από τον Nikhil Thampi, όταν περπατούσε για το μάρκα κοσμημάτων Azva ως showstopper. Η ηθοποιός κατήγγειλε μια πλούσια δήλωση 22 χρυσό καραμέλα με πυλώνα σαν διακοσμήσεις, η οποία ολοκλήρωσε το μαύρο avatar της. Τα χρυσά κοσμήματα με τη μαύρη ενδυμασία ήταν πάντα το πιο σημαντικό σύνολο.
Το εξαιρετικό showstopper Speaksit είναι εξαιρετικό για να βλέπεις νυφικά χρυσά κοσμήματα στυλ για να ταιριάζει δυτικά καθώς και ελκυστικές σιλουέτες τόσο όμορφα. Η δήλωση Azva Choker που χρησιμοποιώ σήμερα είναι χειροποίητο σε χρυσό με ένα παλιό φινίρισμα, σχεδιασμένο από έναν τεχνίτη από το Junagadh για μια κόκκινη εμφάνιση χαλιών. Είμαι στην ευχάριστη θέση να δω τόσο πολύ κόκκινο χαλί, καθώς και μερικές εξαιρετικές δηλώσεις στυλ από το εμπορικό σήμα για νύφες, επίσης.
Πηγή: kaw.stb.s-msn.com3. Η Kangana Ranaut για τον Suneet Varmalooking Regal, η ηθοποιός «βασίλισσα» έπαιξε »την πριγκίπισσα του Shekhawati για τη νυφική μόδα Suneet Varma καθώς στράφηκε κάτω ως showstopper της στην ινδική νυφική εβδομάδα μόδας 2014. Kangana Ranaut κοίταξε απόλυτα εντυπωσιακά στο Suneet Varma Gown όπως και Λοιπόν, καθώς η βελούδινη Dupatta της πρόσθεσε την πρόσθετη έκκληση στη βασιλική της εμφάνιση.
SUNEET VARMA στο Kangana Ranautwhen Πιστεύαμε για το showstopper, δεν μπορούσα να πιστέψω κανέναν άλλο εκτός από την Kangana. Δεν είναι μόνο ένας μεγάλος φίλος, ωστόσο εμπνέει τη ζωή σε ρούχα, καθώς και είναι κάτι που δεν μπορεί να κάνει πολύ οι ηθοποιοί του Bollywood.
Η εμπειρία showstopper spallsmy ήταν εκπληκτική από τότε που η Suneet έχει κάνει τέτοια υπέροχα ρούχα. Είναι ένας εξαιρετικός καλός φίλος μου. Αισθάνομαι περήφανος βλέποντας τη συλλογή του. Έδειξα το Suneet One Piece με το έργο του καθρέφτη. Του έχω πει: «Αν πάρετε μια πρόσκληση για το γάμο μου, φέρετε αυτό το ghaghra choli μαζί».
Πηγή: elle.in4. Esha Gupta για τη Jyotsana Tewarithe μόνο χριστιανική νύφη ανάμεσα σε όλους, ο Esha Gupta πραγματικά κούνησε την παράσταση να είναι ένας showstopper για τον σχεδιαστή Jyotsana Tewari. Χρησιμοποιώντας ένα πολύ διακοσμημένο λευκό χριστιανικό γαμήλιο φόρεμα με ένα πέπλο, ο Esha Gupta φαινόταν εκπληκτικός καθώς και κομψά να διαδώσει τη νυφική χάρη γύρω από το διάδρομο.

Το showstopper μιλά χαίρομαι που φορούν ένα τόσο σύγχρονο φόρεμα γάμου, καθώς και αυτό που μου έδωσε η Jytosna είναι εντελώς νέος και σύγχρονος. Μου αρέσει! Πολλοί άνθρωποι συνεργάζονται για μένα με τη «σέξι» εικόνα, ωστόσο μου άρεσε απόλυτα ακριβώς πώς η Jyotsna μου έδωσε σε αυτό το απλό και κομψό ενδυμασία σε ένα τόσο γοητευτικό περιβάλλον.
Πηγή: kaw.stb.smsn.com5. Η Pernia Qureshi για την Meera & Muizzafar Aliknown για το styling Sonam Kapoor στην ταινία «Aisha», η Pernia Qureshi είναι ο ίδιος ο στυλίστας μόδας καθώς και ένας επιχειρηματίας. Σύντομα, πρόκειται να παρουσιαστεί και ως ηθοποιός. Για πρώτη φορά, η Pernia Qureshi έκανε το ντεμπούτο του στο ινδικό διάδρομο ως showstopper για το duo designer Meera καθώς και τον Muzaffar Ali, όταν παρουσίασαν τη συλλογή τους στην ινδική νυφική εβδομάδα μόδας 2014. Qureshi Sashayed Down σε ένα Velvet Ghaghra.
Η Muzaffar Ali στην Pernia Qureshii έχει επιλέξει την (Pernia) ως την επίδειξη μου, αφού είναι η ηθοποιός της επόμενης ταινίας μου «Raqs-The Dance Inteing». Με την εκπομπή σήμερα, έκανα επίσημη δήλωσητης ταινίας μου. Είναι μια ταινία που βασίζεται στο χορό καθώς και η Pernia χρησιμοποιεί ένα από τα εσώρουχα της από την ταινία. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.
Το showstopper μιλάει μια συνέπεια στα στυλ τους, καθώς και αυτό που έχουν είναι εξαιρετικό. Ένα πράγμα που ξεχωρίζει πάντα στη συλλογή τους είναι ότι θα φαίνεστε πάντα «κατάλληλο» χρησιμοποιώντας τις δημιουργίες τους οπουδήποτε. Είναι μοναδικά καθώς και ακριβώς ταυτόχρονα εξαιρετικά παραδοσιακά.
Πηγή: PBS.TWIMG.COMSO, ποια είναι η αγαπημένη σας νύφη Bollywood; Είμαστε πρόθυμοι να μάθουμε!