που σκεφτήκατε ποτέ να φορέσετε αποχρώσεις ροζ μαζί, αλλά δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να το τραβήξετε; Εδώ είναι ένας εύκολος κομψός τρόπος να φορέσετε ροζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πέρα. Με μόνο λίγες μέρες μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ήθελα να στυλ διαφορετικά βλέμματα αυτή την εβδομάδα στο blog για να παρουσιάσω την έμπνευση για το Valentines. Το ροζ είναι ένα από τα χρώματα συνώνυμο της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αυτό το βλέμμα παρουσιάζει έναν κομψό τρόπο να φορέσει ροζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς να ξεπεράσει το χρώμα.
Η σημερινή εμφάνιση είναι ένας λεπτός τρόπος για να αναμίξετε διαφορετική σκιά ροζ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πέρα. Τον τελευταίο καιρό, είμαι οπαδός των παντελόνι με ψηλά ή χαρτοπετσέτες και η εφαρμογή αυτού του παντελονιού είναι εκπληκτική. Τα παντελόνια χαρτιού έχουν έναν τρόπο να τονίσουν τη μέση. Με το τολμηρό ροζ χρώμα αυτού του παντελονιού, ήθελα να μειώσω την εμφάνιση συνδυάζοντάς το με ανοιχτό ροζ τόνους. Η προσθήκη ανοιχτό ροζ και μπεζ χρώματα δημιουργεί μια λεπτή ροζ εμφάνιση για το Valentine. Εάν χρειάζεστε περισσότερη εμφάνιση της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, ελέγξτε την ανάμειξη ροζ και κόκκινο πέρα ​​από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ και εδώ.
Τι φοράω:
Zara Coat (παλιά): Παρόμοια εδώ, περισσότερα εδώ // πουλόβερ: εδώ, παρόμοια εδώ/εδώ // 3.1 Phillip Lim Pants: Εδώ
// Παπούτσια: Εδώ, φιλικό προς τον προϋπολογισμό εδώ/εδώ // danse lente τσάντα: εδώ, περισσότερα εδώ

Αγοράστε την κομψή εμφάνιση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο σας…

Πώς να ανανεώσετε το εξοπλισμό σας σε αυτό…

Άνετο και κομψό ντύσιμο για να φορέσει τώρα

Πώς να φορέσετε τζιν αυτό το καλοκαίρι

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!